22 Nisan 2013 Pazartesi

Ofiste Kanvas Tablo Şıklığı



İş yeri, gün içerisinde evden daha fazla zaman geçirdiğimiz ve yorulduğumuz bir alandır. Özellikle soğuk kış günlerinde istediğiniz ısıya kolayca ulaşmanızı sağlayan klimalar sayesinde, rahat bir çalışma ortamı yaratmış olursunuz. Klima; kış aylarının yanı sıra, sıcak yaz aylarında da serinletici bir etki yapar. Kullanımı basit olan klima, ergonomik bir üründür ve kullanışlıdır. Klima fiyatlarındaki düşüşler, bu güzel ve dayanıklı ürüne, uygun fiyata sahip olmanızı sağlar.



Rengarenk duvar kağıtlarının yer aldığı bir ortamda çalışmak; ne kadar keyifli olurdu, bir düşünsenize. O hoş duvar kağıdına uyum sağlayan bir kanvas tablo, bulunduğunuz iç mekana ferahlık katardı. Kanvas tablolar, istediğiniz görseli üzerine uygulayabildiğiniz bir tablo çeşidi olduğu için, hayal ettiğiniz görüntüye kavuşmanız da kolay olur. Yurt dışından getirilen özel malzemelerden üretilen bu değişik ürünler, odalarınıza modern bir hava katar. 

Kanvas tabloların yarattığı şıklıkla, herkesi zevkinize hayran bırakırsınız. Tarzınıza uyan bir tablo, bulunduğunuz alanda fark yaratmanızı sağlar. Uygun fiyatlara satılan bu ürünleri, büyük ve kaliteli firmalardan temin edebilir, çalıştığınız alanlarda değişiklik yapabilirsiniz. Sade ve gösterişli birçok model arasından, kişiliğinizi en iyi yansıtacak bir ürüne 'evet' diyebilirsiniz.


20 Nisan 2013 Cumartesi

İndirimli Vestiyer Fiyatları


İndirimli vestiyer fiyatlarının yer aldığı Adore firması, size birbirinden kullanışlı vestiyer ürünleri sunuyor. Mont, şemsiye ve şapkalarınızı asacağınız portmantoların yanı sıra, ayakkabılarınızı özenle yerleştireceğiniz modern ayakkabılıklar da, bu geniş ürün yelpazesi içindeki yerini alıyor. Antrenize yerleştireceğiniz ürünler, size daha şık bir alan yaratma imkanı tanıyor.





16 Nisan 2013 Salı

Buhar Temizleyici İle Banyolar Işıl Işıl!



Buhar Temizleyici; banyo, mutfak ve evinizin diğer alanlarda temizlik yaparken, daha hijyenik bir ortama kavuşmanızı sağlar. Özellikle titiz olan ev kadınlarının severek kullanacağı ürün, suyu buhara dönüştürür. Doğa dostu olan araçla, kalıcı emicilik sağlanır. Bakteri ve tozdan arındırılmış bir ortam isteyenler için, bulunmaz bir fırsat olacaktır! Yüzeyde leke, kir ve iz bırakmadan temizlik yapan buhar temizleyici , deterjan kullanmadan temizlik yapmanızı sağlar. Ekonomik olan bu aleti, banyolarınızda klozet temizliği yaparken kullanabilirsiniz. Ayrıca mermer, perde, cam temizliği yaparken de, size yardımcı olacaktır.




Portatif olan buhar temizleyicileri, istediğiniz alana taşıyabilirsiniz. Evinizi ve ofisinizi, en üst düzeyde temizleyen gereç, mekanlarınızı daha temiz ve ferah bir hale getirir. Banyo dekorasyonunuzu canlı renkleriyle tamamlayacak olan buhar temizleyicinin yanı sıra, şık bir banyo dolabı da güzel ve kullanışlı bir seçenek olacaktır. Modern tasarımlı banyo dolaplarınızı, büyük ve kaliteli firmalardan çok uygun fiyatlara satın alabilir, banyonuzda bir uyum yakalayabilirsiniz. Dekorasyon anlamında, özellikle bayanlar tarafından sıkça tercih edilen ürünlerden biri de avizedir. Hoş ve küçük bir avize, banyonuzu ışıl ışıl gösterebilir. Ucuz mobilya seçeneklerinin yer aldığı firmalarda, aradığınız her türlü ürünü rahatlıkla bulabilirsiniz. Birçok farklı renk ve tasarıma sahip mobilyalar arasından sadece banyonuz için değil; oturma odanız için tekli koltuk, salonunuz için tv ünitesi ve yatak odalarınız için gardoplar alabilirsiniz. Cazip fiyatlı ürünler, sizleri bekliyor. Bu fırsatları kaçırmayın!

11 Nisan 2013 Perşembe

Modern Banyo Dolapları



Mobilyaların renkli dünyasıyla tanışmaya hazır mısınız? Yenilenen geniş ürün yelpazesiyle mobilya modasının olumlu etkileri, evlerinizde de hissedilsin. Yıllardan beri kullandığınız mobilyalardan sıkılmışsınızdır. Bir evi, baştan aşağı yenilemek için, yüklü gelire sahip olmalısınız. Eğer bunu karşılayabilecek bütçeniz yoksa, bu evinizde değişiklik yapamayacağınız anlamına gelmez. Artık mobilya sektöründeki gelişmeler, her bütçeye sahip insanların yeni mobilya sahibi olmasını sağlıyor. Ucuz mobilya fiyatlarının olduğu şu günlerde, siz de eskiyen mobilyalarınızın yerine rengarenk, kullanışlı mobilyalar alabilirsiniz.


Banyo dolabı, bir ev için vazgeçilmez bir mobilya türüdür. Banyolarınızı daha şık ve estetik gösteren dolapların, her rengi ve modeli bulunmaktadır. Bu görmüş olduğunuz banyo dolabında da, iki farklı renk ve çağdaş çizgiler kullanılmıştır. Parke gibi hassas zeminlerinizin çizilmemesi için özel ayaklara sahip ürünler, garantilidir. Kaliteli bu ürünlerin, TSE'ye uygun üretildiğini söyleyebiliriz. Temizliği kolay ürünleri, zevkle kullanacaksınız.

Demonte olarak alacağınız banyo dolabınızın kurulumu, oldukça kolaydır. Uzun ömürlü olan bu ürünleri satın alacaksanız, banyonuzun ölçüsüne uyan ve çekmece ihtiyacınızı karşılayacak seçimlerde bulunmaya özen gösterin. Ergonomik ve portatif olan bu ürünlere, evinize gelen konuklar bayılacaktır. Onlara sunduğunuz bu hoş ve hijyenik ortam, onların da hoşuna gidecektir.




Evinizde yapabileceğiniz küçük değişikliklerden birisi de, yeni avize seçimidir. Avize, bir odanın ruhunu bütünüyle yansıtabilen bir aksesuardır. Salon ve oturma odalarınızda, misafirlerinizi ağırlarken kristal taşlardan yapılmış, gösterişli bir avizeyi tercih edersiniz. Genç odası içinde birbirinden çarpıcı, modern tasarımların olduğu avize modellerini görebilmek mümkündür. Yatak odası ya da banyo gibi alanlara, daha sade görünen avizeler seçebilirsiniz.