24 Ekim 2013 Perşembe

Kış Yaklaşıyor

Kış aylarının yaklaşması ve soğuk havaların yavaş yavaş kendini hissettirmesi sonucunda kışlık giysilerle beraber ev tekstili ürünleri de mevsim değiştirdi. Nevresim takımları, yatak örtüleri ve diğer ev tekstil grubu ürünlerinde açık yaz renkleri yerine klasik ve daha koyu renkli modeller tercih edilmeye başlandı. Uyku setleri ve battaniyeler ve diğer uyku ürünlerinde mevsim şartlarına uygunluk çok önemlidir. 



Mevsim şartlarına uygun seçilmeyen uyku setleri, uyku düzeninizi bozarak yaşam kalitenizin düşmesine sebep olabilir. Sıcak yaz aylarında ince kumaşlar tercih ederken soğuk kış günlerinde kalın battaniyeler ve nevresim takımları tercih etmelisiniz. Dört mevsim uyku setleri ile bu sorunu çözebilirsiniz. Her mevsim şartına uygun parçaları içerisinden bulunduran bu setler oldukça kullanışlı ve pratik. 



Evidea online alışveriş sitesinde her zevke ve bütçeye uygun pike takımları, yorgan ve yastıklar bulmak mümkün. Zevkinize göre renkli nevresim takımları, dekoratif yastıklar ve daha pek çok güzel aksesuar ile yatak odalarınızı hareketlendirmek elinizde. Dileyenler kullanışlı masa örtüleri ve koltuk örtüleri modellerine bir göz atabilirler. Bu pratik ve şık ürünler uygun fiyatları ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Havlular, bornozlar ve diğer banyo ürünleri de Evidea'da sizleri bekliyor. Mutlaka bir göz atın. Online alışveriş fırsatları ve rahatlığı için Evidea online alışveriş sitesini tercih edebilirsiniz. Herkese iyi alışverişler. 

7 Ekim 2013 Pazartesi

Kristal Elma Yaratıcılık Festivali Reklamcılığa Pin Yaptırdı



İstanbul, geçtiğimiz günlerde önemli bir festivale ev sahipliği yaptı. 25 yıldır Türkiye reklamcılığının en önemli organizasyonu olan ve sektörü bir araya getiren, tartışmaları, itirazları, eksikleri ve güzellikleriyle hep konuşulan Kristal Elma, bu sene bambaşka bir format kazandı.



Bu seneye kadar "Ödül Töreni" olarak anılan ve tek gece ayrılan etkinlik; Reklamcılar Derneği tarafından bir festivale dönüştürüldü ve "Kristal Elma Yaratıcılık Festivali" adını aldı. 3 güne yayılan etkinlik, birçok söyleşi ve konferansa ev sahipliği yaptı.

Santral İstanbul'da yapılan etkinlik, dünyaca ünlü reklamcıları ve pazarlamacıları ağırladı. Coca Cola İletişim Stratejisi ve İçerik Geliştirme Sorumlusu Başkan Yardımcısı Jonathan Mildenhall, Absolut Global İletişim Direktörü Sebastian Billing gibi reklam sektörünün müşteri tarafından büyük isimlerin yanında, Publicis Group başkanı Maurice Levy, Wieden+Kennedy kreatif direktörleri Eric Quennoy ve Mark Bernath gibi reklam dünyasının süperstarları da festivale konuşmacı olarak katıldı.



Yıllardır ödül törenlerine uzak duran ve Türkiye reklam dünyasıyla arasına bir mesafe koyan Ali Taran'ın juri başkanlığı yaptığı etkinlikte her sene olduğu gibi birçok dalda ödüller verildi.

Kristal Elma 2014 yılında festivalin çok daha geniş kapsamlı ve daha sağlam olacağı sinyallerini verirken, festival formatındaki ilk senesi olmasına rağmen katılımcılar tarafından bir hayli beğenildi.

Etkinlik sponsorlarından Elma+Al+Shift'in, katılımcılardan festival hakkındaki görüşlerini aldığı video, festivalin ne denli başarılı geçtiğini gösteren en büyük kanıt:


Gelecek yıllarda Kristal Elma konusunda bilgi almak ve festival programını öğrenmek isteyenler festivalin websitesini inceleyebilir.

2 Ekim 2013 Çarşamba

En Kaliteli Klimalar

Yaz ayının sonuna geldiğimiz şu günlerde klima fiyatlarında oldukça büyük bir düşüş yaşanıyor. Yazın sıcağından bunaldığınızda kendinizi klimanın başında bulursunuz. Klimalar sayesinde her an ferahlamaya hazırsınız. Yaz biterken havalar biraz soğumaya başladı ve sonbahar yüzünü gösterdi. Sonbaharın en güzel yanı teninizde havanın serinliğini hissetmektir. Dışarıda yağmur yağarken siz klimanız sayesinde sıcacık evinizde kahvenizi yudumlayabilirsiniz.

Klima


Eğer kış aylarında çok üşüyenlerdenseniz kendinizi klimanın kollarına bırakmalısınız. Klima sıcaklık derecelerine sahiptir ve istediğiniz sıcaklık değerini kendiniz ayarlayabilirsiniz. Belli bir sıcaklıkta klimanızı sabitleyerek odanızın sıcaklığını her zaman koruyabilirsiniz.

Klima fiyatları düşüşe geçmişken evinize klima almanın tam sırası. Her mevsim kendinizi güvende hissetmek için klimaya güvenebilirsiniz. Sıcak ve soğuk ayarları sayesinde dört mevsimi de dilediğiniz gibi yaşayabilirsiniz.

Klimalar çeşitli renklere sahiptir. Odanızın dekorasyonuna göre beğendiğiniz bir klimayı alabilirsiniz. Teknoloji sürekli gelişme halinde olduğundan klimalar da şekil ve kullanım bakımından sürekli gelişiyor. Klimasız ortamlarda yaşamak gerçekten bu devirde çok zor. Sürekli olarak terlemek hiç hoş bir durum değildir. Akdeniz ve Ege bölgeleri yazın sıcağında klimasız yaşanmayacak yerlerin başında gelir.

Terlemek veya üşümek istemeyen kişiler kendilerini rahat hissetmek için klima tercihlerini yaparken çok titiz davranırlar. Klimanızın sorunsuz çalışması için 6 ayda bir iç temizliğinin yapılması şarttır. Klima gazının doldurulması ise klima takıldıktan hemen sonra yapılmalıdır. Klima gazı doldurulmaz ise ısıtma ve soğutma işlevini gerçekleştiremeyecektir.

Klima Fiyatları



Klimanızın sağlıklı çalışması için gerekli işlemleri yapmalısınız. Bu işlemler uzman kişiler tarafından yapılmalıdır. Bu yüzden klimanız ile ilgili sorunlarda hemen servisi aramanızı öneririz. Yanlış bir şey yapmamak için servisten yardım almak en akıllıca çözüm olacaktır. 

Uyku Setleri ve Uyku

Uyku seti uykuyu daha da özel mükemmel kılıyor. Yatağınıza uzanıp gözlerinizi kapattığınızda uyku setinin yumuşak dokusu içinizi gıdıklamıyor mu? Yumuşacık yataklar sayesinde günü güzel başlamak mümkün. Eğer kendinize bir güzellik yapmak istiyorsanız akşam duşunuzu alın ve yumuşacık yatağınızda güzel bir film izleyin. Daha sonra uykuya dalın. Uykudan uyandığınızda kendinizi yeniden doğmuş gibi hissedeceksiniz. Uyku seti tek kişilik olabildiği gibi çift kişilik de olabiliyor. Yani yatağınızın büyüklüğüne göre uyku setinizi seçebilirsiniz. Uykuya doymak için yumuşacık yatağınıza girmeniz ve pikenizi üzerinize çekmeniz yeterli.

Uyku Seti

Güzel günler güzel uykularla başlar. Eğer modunuz hep düşükse uyku ile ilgili bir sorununuz var demektir. Uyku kalitenizi yükselterek güne güzel başlayabilirsiniz. Güzel bir uyku çektikten sonra gardrobunuzdan en sevdiğiniz kıyafetleri çıkarın ve üzerinize giyin. Aynada kendinize göz kırpın ve çantanızı alıp işinize gidin. Hayatta kafaya taktığımız onca küçük sorundan sıyrılmanın vakti artık gelmedi mi? Yaşama dört elle sarılın ve elde etmek istediğiniz ne varsa onlar için çaba harcayın. Bu çabalarınızın karşılığını elbette bir gün alacaksınız. Şimdilik kafanızı boş şeylerle meşgul etmemeye ve mutlu olmaya çabalayın. Uyku setleri yumuşacık dokusu ve güzel renkleri sizin de çok hoşunuza gidecek.

Uyku Setleri

Her şeyin başı uyku olduğu için uykunuzu asla aksatmayın. Gece geç saatte yatmaları abartırsanız uyku düzeniniz bozulur ve gün içerisinde enerjiniz düşer. Bunu önlemek için yapmanız gereken geç saatte yattıysanız o günü biraz daha fazla uyuyarak telafi etmek. Böylece çok kısa sürede toparlarsınız. Çok tatlı bir uyku seti alarak işe başlamanın tam zamanı. Odanıza ve kendinize özen göstermelisiniz. Yaşam alanlarınızı güzelleştirerek mutlu olabilirsiniz.