30 Aralık 2013 Pazartesi

Evidea ile Yolculuk

Her insanın zaman zaman bulunduğu şehrin dışına çıkmaya, yeni yerler keşfetmeye, farklı insanlarla tanışmaya ve hayatına renk katmaya ihtiyacı vardır. Evidea evinizde size konfor sunuyor.

Kimi zaman tatillerimizi kimi zaman da hafta sonu gezmelerimizi aklımızda kaldığı kadarıyla anlatıp, resimleri paylaşırız. Bir de işin yolculuk kısmı vardır ki, hafızalarımızda en az yer kaplayan bölümdür. Koltuğumuza sırtımızı yaslanıp, tatilin nasıl geçeceğini hayal etmek ve dönüşte tatilin nasıl geçtiğini değerlendirmek için bol bol düşünme fırsatı verir.


Şehirler arası yolculukta, herkesin şahsi aracının olmaması veya tercih edilmemesi, demir yolu ağının ve deniz ulaşımının birçok şehri kapsamaması ve uçak biletlerinin genel olarak pahalı olması sebebiyle genelde otobüsler tercih edilmektedir. Otobüs yolculukları kimi zaman rahat ve huzurlu olabildiği gibi kimi zaman da bünyeye işkence gibi gelebilir. Yol arkadaşı, yolculuğun süresi, oturduğunuz koltuğun rahatlığı, ikramlar, muavinin güleryüzlü ve içten davranması gibi pek çok etken yolculuğun nasıl geçeceğini doğrudan etkiler. Beklentilerin farkında olan firmalar, özellikle son yıllarda yaptıkları yeniliklerle, yolculuğun daha keyifli bir hale gelmesini sağladılar. Yolculara, rahat bir koltuk, yolculuk sırasında internete girebilmek veya film izleyebilmek gibi seçenekler sunulmaktadır . Benim gibi kendi müzik çalarını getiren ve filmi evinde en sevdiği tekli koltuğunda izlemeyi tercih edenler için en büyük sıkıntı, otobüsün koltuğunun rahatlığı ve yan koltukta oturan yol arkadaşıdır. Kimileri bu yolculuklara yeni insanlarla tanışma fırsatı, yeni hikayeler dinleme şansı olarak bakarken kimileri de başını cama yaslayıp hayallere dalmayı, konuşmaktan ziyade yolu izlemeyi veya bir şeyler okumayı tercih edebilir. Bu gibi durumlarda yan koltukta oturan yolcu rahatsız edici olabilir.



Sayısı az da olsa bazı hatlarda bulunan tekli koltuk seçeneği insanı cezbetmektedir. Bu seçenek, yanımızda oturan tanımadığımız insandan rahatsız olma veya onu rahatsız etme sorunlarını ortadan kaldırıyor. Evidea sayesinde kendinizi çok rahat hissedersiniz. Sunduğu onlarca fırsat ile online alışveriş keyfini yakalamak son derece keyifli. www.evidea.com sayesinde online alışverişin avantajlarını yakalayabilirsiniz.  Bizlere biraz daha özgürlük ve rahatlık olanağı veriyor. Bunu fark eden firmalar tekli koltuk seçeneğine sahip araç sayısını arttırmaya başladılar. Yalnız seyahat eden insanlar için otobüs yolculukları daha keyifli hale gelmeye başladı. Kim bilir bizleri daha ne yenilikler bekliyor...

9 Aralık 2013 Pazartesi

En Pratik Ürünler

Geçen ay eski ayakkabılığımı çöpe atmaya karar verdim. Daha sonra vazgeçip o ayakkabılıktan evin ihtiyacı olan küçük bir kitaplık yapmaya karar verdim. Öncelikle yapı markete gidip bir takım el aletleri almam gerekiyordu. Matkap, testere gibi el aletlerinin istediğim modellerini bu yapı markette bulamadım. Hem teknolojik hem de uygun fiyatlı ürün bulmak oldukça zor. Yapı marketlerde istediğim ürünleri bulamayınca online alışveriş sitelerine göz atmaya başladım.



Yaptığım araştırmalar sonucunda Evidea online alışveriş sitesine ulaştım. Bu site içerisinde birbirinden güzel ürünleri bulabilirsiniz. Aradığım el aletleri modellerini Evidea online alışveriş sitesinin yapı market bölümünde buldum. H2O Mop X5 buharlı temizleyici modelini Evidea online alışveriş sitesinde ilk kez gördüm. Bu güzel ürün sadece su gücü ile çalışıyormuş. Suyu buhara dönüştürerek 110 derecede buhar çıkışı yapan H2O Mop X5 buharlı temizleyici sayesinde başka hiçbir kimyasala ihtiyaç duymayacaksınız. Her yüzeyi rahatlıkla temizleyebileceğiniz H2O Mop X5 buharlı temizleyici değişebilen başlıkları sayesinde oldukça hijyenik. Evidea online alışveriş sitesinde aradığınız her türlü ürünü bulabilirsiniz.



Bahçe mobilyalarından mutfak mobilyalarına kadar aradığınız her şey Evidea online alışveriş sitesinde sizleri bekliyor. Online alışverişin her türlü avantajından yararlanabileceğiniz Evidea'da en güzel ürünleri bulabilirsiniz. Online alışveriş sayesinde istediğiniz her ürün sadece bir tık uzağınızda.