10 Temmuz 2014 Perşembe

Puf Koltuk Seçimi


Evimde kullandığım mobilyaları çok dikkat ederek seçerim. Özellikle de koltuk ve halı seçeceksem, bunların çok yumuşak olmasına özen gösteririm. Mobilyaların sert olmasındansa yumuşak olması kullanım açısından çok daha rahat oluyor. Özellikle de evin içerisinde kullandığımı halı modellerinin yumuşak olması öncelikli tercihimdir. Evin içerisinde dolaşırken, bastığım yeri yumuşak olması çok hoşuma giden bir duygu. Sırf bu yüzden evimde shaggy halı modellerini tercih ediyorum. Bu shaggy halı modelleri tüylü ve yumuşak yapısı ile tam benim istediğim gibi bir ürün. Bu sayede evin içerisinde çok rahat edebiliyorum. Özellikle salon için almış olduğum shaggy halı modeli, diğerlerine göre de çok yumuşak olduğu için benim favorim oldu.
Rahatıma biraz fazla düşkün olduğum için bu tür eşyaları seviyorum. Özellikle odamda da, salonda da oturduğum ayrı ayrı puf koltuk modelleri var. Buralarda puf koltuk tercih etmemin başlıca sebebi, çok yumuşak olmaları ve çok fazla rahat hissettirmelerindendir. Bu puf koltukların üzerinde otururken, pek çok kez uyuya kalırım ya da içim geçer. Bu yüzden her yerde puf koltuk, shaggy halı gibi ev eşyaları kullanıyorum. Bu ev eşyaları benim rahatım için vazgeçilmez ürünlerden. Özellikle puf koltuk modellerinden asla vazgeçemiyorum. Bu modellerin beni cezbeden çok ayrı bir yönü var. Bu puf koltuk modelleri üzerinde uyuması çok zevkli oluyor.


Ev eşyaları içerisinde fiyat karşılaştırması yaparsanız, puf koltuk fiyatları diğer koltuklara nazaran çok daha uygundur. Bunun yanında aynı şey halılarda da geçerlidir. Shaggy halı fiyatları diğer halı modellerine göre çok daha uygun olmakla birlikte çok daha kullanışlı modellere sahipler. Bu ürünler hem benim istediğim gibi yumuşak bir yapıya sahip olmalarının yanında hem de çok uygun fiyatlı olmaları onları asıl tercih etmemdeki sebepti. Puf koltuğun üzerinde uyurken ya da shaggy halı üzerinde yürürken hissettiklerim beni bu ürünlere karşı ne kadar zaafım olduğunu açıkça ortaya koyuyor.