28 Kasım 2014 Cuma

Kütahya Porselen Mucizesi


Çeyiz hazırlığı yapan genç kızlar için alacakları ürünlerin kalitesi büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle alışveriş yapmadan önce hemen hemen her marka hakkında derin araştırmalara girilir, hangi üründe hangi markanın ideal olduğu anlaşılmaya çalışılır. Ancak yıllar geçmesine rağmen değişmeyen, vazgeçilmeyen markalar da yok değildir. İşte bu markaların başında da Kütahya Porselen gelmektedir.

1970 yılında temelleri atılan Kütahya Porselen, günümüzde 52 ülkede satışı gerçekleştirilen bir porselen markasıdır. Sadece porselen yemek ve mutfak takımları ile değil, obje ve sofra tasarımları ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Yarattığı form ve desen zenginliği ile porseleni bir sanat dalına çeviren marka, ömürlük kullanım garantisi sunduğu ürünleri sayesinde çeyizlik alışveriş yapan hanımların da vazgeçilmezi olmayı başarmıştır.

Günümüzün sofra ve mutfak uzmanı olan Kütahya Porselen, yemek ve kahvaltı takımları ile her yeni modelde kalite algısını bir kez daha ortaya koymaktadır. Ayrıca çay ve kahve setleri, ikramlık setler, tencere setleri ve dekoratif sofra tasarımları ile de seneler boyu bozulmayan kreasyonların adresi olmuştur. Bilinçli tüketicinin ve evinin prestijine önem verenlerin adresi olan Kütahya Porselen, her sezon yenilenen tasarımları ile porselende zarafetin diğer adı olmaya devam etmektedir.

Online alışveriş ayrıcalıkları çerçevesinde en ucuz Kütahya Porselen ürünlerine ulaşmak için yapmanız gereken tek şey, Evidea.com'a girmek ve Kütahya porseleninin eşsiz kalitesine sahip olmaktır.

Kütahya Porselen: http://www.evidea.com/kutahya-porselen/c/101058

21 Kasım 2014 Cuma

Taç Nevresim Takımları




Yatak odası tekstilinde güvendiğim 3 - 5 firmadan birisi olan Taç, nevresim takımları ile birçok kişi gibi benim de tercihlerim arasında yer alıyor. Geometrik, çiçekli, renkli ve tek renk gibi modelleri olan Taç nevresim takımları, yatak odalarını güzelleştiriyor. Özellikle benim gibi country stildeki yatak odalarından hoşlananlar için son derece şık modeller bulunduran Taç nevresim, uygun fiyatlarıyla da evlilik hazırlığı yapan hanımların imdadına yetişiyor.

Çeyiz hazırlığı sırasında sık sık nevresim takımı alan genç kızların tercihi olan Taç, Evidea.com'da satışa çıkarak meraklılarını sevindirmiştir. Evidea.com'dan Taç nevresim takımı almış biri olarak, ben de bu alışverişimden son derece memnun kaldığımı belirtmeden geçemeyeceğim.

Taç Nevresim Takımları: http://www.youtube.com/watch?v=8ypdN38mw-M&feature=youtu.be