5 Haziran 2014 Perşembe

Duvar Kağıtları İle Evinizi Baştan Yaratın


Badana boya yapılmış bir evin nasıl koktuğunu herkes bilir. O insanın burun direğini sızlatan tiner ve ağır boya kokusu haftalarca evden geçmez ve badana yapılırken dikkatsizlik sonucu parkelere damlayan boyalar da evin hanımını sinir eder. Ancak artık bu bir zorunluluk olmaktan çıktı. Çünkü duvar kağıtları ve duvar stickerları girdi hayatımıza.

Duvar kağıtları değişik renk ve desenlerde üretilirler. Bir duvar giydirme ürünü olan duvar kağıtlarının uygulaması ise çok basittir. Sadece bir duvar kağıdı yapıştırıcısı alınır ve bu yapıştırıcı sayesinde duvarlara kağıtlar yapıştırılır. Kağıtların ebatları aynı olduğundan herhangi bir ölçme aparatına ihtiyaç duyulmaz. Ayrıca çıkarmak istediğinizde de kolaylıkla çıkar. Duvar yüzeyinde istenmeyen bir iz bırakmaz.

Duvar kağıtları badana yapmaktan çok daha sağlıklıdır. Bir kere hoş olmayan bir kokuya maruz kalmazsınız. Kimyasal bir yanı yoktur. Ürün çeşitliliği bakımından zengin olduğu için de dekorasyonunuzu daha güzel tamamlayabilirsiniz.

Eğer siz de evinizi birbirinden güzel duvar kağıtları ve stickerlar ile düzenlemek istiyorsanız, mutlaka Evidea'nın online alışveriş sitesinde bulunan ürünleri incelemelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder