24 Nisan 2014 Perşembe

Mesut Özil’li Duvar Kağıdı


Hepimiz Mesut Özil’ i biliriz. Türk asıllı Alman futbolcudur. Herkes onu Werder Bremen’de sergilediği çok güzel futbol oyunu ile tanıdı. Oradan gösterdiği performans ile dünyanın en iyi kulübü olarak gösterilen Real Madrid’e transfer oldu. Real Madrid’de gösterdiği performans ile bir kez daha ne kadar yetenekli bir futbolcu olduğunu kanıtlamış oldu adeta. Real Madrid’de takımın beyni konumuna gelen Mesut Özil, paslarıyla arkadaşlarına bir çok gol pozisyonları yaratarak, onları gollerle buluşturdu. İki sezon oynadığı Real Madrid forması ile tüm dünya otoriteleri tarafından çok sevildi, çok konuşuldu.


Son sezon Real Madrid’de işler iyi gitmeyince, Real Madrid teknik direktörü olan Jose Morinho’nun ayrılması ile yeni gelen teknik direktör  Carlo Ancelotti, Mesut’u takımda istemediğini söyleyince herkes çok şaşırdı. 2 sezondur takımın beyni olan bir futbolcuyu gelir gelmez, kadroda düşünmediğini söylemesi, tüm spor çevreleri tarafından çok konuşuldu ve çok eleştirildi. Mesut Özil’de transfer sezonu kapanmadan önce Arsenal’a transfer olarak, İngiltere’ye yolcu oldu. İspanyol basını Carlo Ancelotti’nin verdiği kararı tartışırken, Ada basını manşetlerine hoş geldin Özil, başlıklarını atmaktaydılar. Arsenalli taraftarlar, Mesut Özil’i büyük bir çoşku ve sevinç ile karşıladılar.



Arsenal Kulübü, taraftarları için, Real Madrid’ten transfer ettiği Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil duvar kağıtları ve sticker hazırladı. Kulübün  #OZILISAGUNNER etiketiyle paylaştığı duvar kağıdı ve sticker, taraftarlar ve futbol severler tarafından büyük ilgi gördü.  Şimdi Mesut Özil, Arsenal forması ile taraftarları, attığı paslar ve goller ile coşkuya boğmaktadır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder