19 Temmuz 2013 Cuma

Banyonuzu Baştan Yaratın

Ağırlıklı olarak nevresim takımları, jaluzi, bornoz, battaniye gibi ürünlerden oluşan ev tekstili ürünleri arasında birde klozet takımları bulunuyor. Klozet takımları yüzlerce desene ve renge sahip. Banyo ev tekstili ürünleri banyo modelinize göre tek parça veya üç parça halinde alınabiliyor. Eğer bu ürünler arasında tercih yapılmaya çalışılıyorsa, banyo dolabına ve fayanslara göre ev tekstili seçimi yapmak en doğrusu olacaktır. 



Evin geri kalanında olduğu gibi banyo dekorasyonu da oldukça önemlidir. Banyonun büyüklük ya da küçüklüğü, dekorasyona etki eder. Bu noktada anlatmak istediğimiz şey, duvar rengi, banyo modelleri ve fayans seçimi yaparken banyonun ebatına dikkat edilmesi gerektiğidir. Koyu renklerdeki fayans çeşitleri banyoya inanılmaz bir zariflik katıyor. Ancak eğer banyo küçük ise koyu fayans alanı daha ufak göstereceği için karanlık ve sıkışmış görünümlü bir banyoyu kimse tercih etmeyecektir. Bu nedenle ufak boyutlu banyolarda beyaz veya açık renkli fayans tercihi yapmanız daha akıllıca olacaktır. 



Banyo modelleri de fayansta olduğu gibi banyonun boyutlarına göre seçilmelidir. Geniş bir alanınız var ise çoklu banyo dolabı bulunan banyo modelleri arasından tercih yapabilirsiniz. Üstelik banyo dolabı içerisinde ve ayna üzerine yapacağınız ek aydınlatmalar sayesinde de aydınlık ve hoş bir görünüm yakalayabilirsiniz. 



Küçük banyolar için olan minimal banyo modelleri ise bir veya iki banyo dolabı içermektedir. Bu durumda hem yerden kazanmak hem de fazla eşyaları ortadan kaldırmak için duvarlara raf monte ederek buralardan faydalanabilirsiniz.

Eğer banyonuzu baştan yaratıyorsanız önceliği duvarlara sonrasında banyo modellerine ve en son olarak ev tekstili ürünlerine verebilirsiniz. Bu sayede her banyo ürününü birbirine uyumlu olarak alabilir ve güzel bir görüntü oluşturabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder