18 Temmuz 2013 Perşembe

En Güzel Banyo Ürünleri

Bir birinden güzel banyo aksesuarları ile banyolarınız oldukça sevimli olacak. Evlerimizin en az kullanılan bölümü olduğu için midir bilmem ama banyolar genelde temizliği ile ilgilendiğimiz onun dışında dekorasyonuna önem vermediğimiz evin en ihmal edilen bölümlerinden birisidir. Oysa ki bir birinden güzel dekoratif banyo ürünleri ile banyolarımız çok daha sevimli ve ferah görünebilir. İçerisinde duş alındığı için banyoların doğal renklerde olmasını tercih ediyorum. Mavi, yeşil ve beyaz renkler banyolarınız için oldukça hoş seçenekler.



Banyolarınızda yapacağınız ufak tefek değişiklikler ile çok daha güzel bir banyo yaratabilirsiniz. Örneğin değişik renklerde desenli klozet kapakları oldukça sevimli ve modern görünüyor. Geçenlerde Evidea'dan aldığım deniz kabuğu desenli klozet kapağı sarı renk banyo fayanslarım ile de oldukça uyum sağladı. Her gören misafir bu klozet kapağına bayılıyor ve nereden aldığımı soruyor. 

Küçük banyo rafları ve dolapları ise hem kullanışlı hem de güzel tasarımları ile dikkatleri üzerlerine çekiyor. Bu küçük raflar ya da dolaplar minik el havlularını kozmetik ürünlerini koymak için oldukça kullanışlı. Evidea'da pek çok çeşit, farklı desen ve renklerde bulabileceğiniz banyo raf ve dolaplarından mutlaka siz de edinin. 



Değişik ve renkli sabunluk takımları da banyolarımızda oldukça hoş görünüyor. Banyo mobilyaları ile uyumlu değişik sabunluk takımları banyolarınıza ayrı bir hava katacak. Bazen bir tablo bile banyolarınızı bambaşka bir hale getirir. Banyonun genel dekorayonu ile uyumlu tablolar da kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder