23 Temmuz 2013 Salı

Ev Tekstili Ürünleri ile Banyonuzu Güzelleştirin

Ev tekstili ürünleri evlere minik dokunuşlar yapılmasını sağlayan, bir yandan da gerekli ürünlerden oluşan geniş bir yelpazeye sahiptir. Nevresim takımı, yorgan, battaniye, bornoz, havlu, klozet takımı, çarşaf, halı, koltuk örtüsü, pike takımları ve daha birçok ürün ev tekstili kategorisine giriyor.

Banyoların vazgeçilmezleri arasında yer alan bornoz, havlu ve klozet takımları yüzlerce çeşide sahip. Bornoz, hem kışlık hem de yazlık üretimi ile her mevsim kullanılabilir bir ürün. Aynı zamanda, kısa ve uzun gibi farklı boyutlara sahip. Bornoz ve havlu gibi ev tekstili ürünleri alırken pamuklu olmasına özen gösterilmeli. Pamuklu doku ev tekstili ürünlerini hem sağlıklı hem de yumuşacık yapıyor.



Bornoz hediye alırken de çok güzel bir seçenek. Farklı renk ve desen seçenekleri ile ufak bebeklerden yetişkinlere kadar birçok bornoz modeli bulunuyor. Siz de özenle dekore ettiğiniz banyonuzu güzel ve uyumlu havlular ile donatmak istemez misiniz?

Bir diğer ev tekstili ürünü olan klozet takımları ise, yumuşacık dokusu ile ayaklarınızı rahat ettiriyor ve yerlerin ıslanmasının önüne geçiyor. Tüm bu işlevselliğinin yanında ise banyo modellerine güzel bir hava katıyor. Banyo modelleri demişken banyo dekorasyonuna değinmeden geçmek olmaz. Banyonuzun büyüklüğüne göre seçeceğiniz banyo modelleri, birbirinden güzel ev tekstili ürünleri ve aksesuarlar ile bezenerek muhteşem bir görüntü kazanabilir.



Banyo modelleri lokal aydınlatma teknikleri ile ilüzyonlar yaratılarak enteresan bir görünüme de kavuşabilir. Hatta evinizin her yerine astığınız tablolar için banyo duvarlarını neden es geçesiniz? Banyonuz sade bir görünüme sahip ise duvarları güzel tablolar ile süsleyebilirsiniz.

Evinizin her köşesini zevkle döşediğinizde evinizin atmosferi ve enerjisi değişecektir. Bu nedenle yaşam alanınıza özen gösterin ve hep mutlu kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder