15 Ağustos 2013 Perşembe

Evin Atmosferini Değiştiren Dekorasyon Stilleri


''Dekorasyon, her alanın ruhunu oluşturan ve atmosferini değiştiren bir kavramdır. Dekorasyon yaparken profesyonellerden yardım alabileceğiniz gibi çeşitli dekorasyon yazılarını inceleyerek ve evinizi iyi analiz ederek kendiniz de oldukça başarılı işler çıkartabilirsiniz. 



Dekorasyona farklı dokunuşlar sağlamak istiyorsanız, internetin nimetlerinden olabildiğinde faydalanın deriz. Çünkü biraz araştırma yaptığınızda sayısız tasarım ve nasıl yapılacağı hakkında bilgi bulabilirsiniz. Bu tasarımlar meyve kasasından sehpa yapmak ya da kitaptan raf yapmak gibi enteresan önerilerle dolu. Üstelik yapımı oldukça basit. Bazen mağazalarda görüp çok pahalı diyerek almadığınız ürünleri yapı market içerisinde satılan yüzlerce el aleti ile kendi başınıza kolaylıkla yapabilirsiniz. 

Yapı market, içerisinde en basit el aleti diyebileceğimiz tornavidadan çatı yapımı için uygun el aletlerine kadar geniş bir yelpazeye sahiptir. Hırdavat ve yapı market bölümünde satılan ürünler ile evinizde bozulan eşyalarınızı kolayca tamir edebilir, yeni tasarımlar oluşturabilirsiniz. Pratik ve uygun fiyatlı yapı market ürünlerini internet üzerinden rahatlıkla inceleyerek alabilirsiniz. Üstelik bu sayede fiyat karşılaştırması ve el aletlerinin özelliklerini kolayca öğrenme şansınız doğar. 



Bulunduğunuz ortamın sizi mutlu etmesi ve daima zinde tutması önemli bir noktadır. Eğer sürekli uykunuz geliyor ve canınız sıkkın hissediyorsanız yaşadığınız alanda değişiklik yapmanın vakti gelmiş demektir. Bu noktada hemen kolları sıvayarak minik dokunuşlarla dahi evinizi değişik bir dekorasyon ile canlandırabilirsiniz. Güzel bir dekorasyon elde etmek için muhteşem dengeyi ve renk uyumunu yakalamanız yeterli. 

Dekorasyon yaparken duvarlarınızı es geçmeyin. Unutmayın, evinizin en geniş yer kaplayan alanı duvarlardır. Uyumlu bir duvar kağıdı veya rengi ile çeşitli eşya ya da tablolar ile bezenmiş bir dekorasyon, mobilyalar ile arasında güzel bir uyum yakaladığında harika olacaktır. ''

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder