6 Ocak 2014 Pazartesi

Banyoda Devrim Evidea

Bence her evin kendi dili vardır. Kimi eve baktığınızda hüzünlü bir hikaye, kimisine bakınca başarılarla dolu bir hayat, kimisine bakınca yeni umutlar görürsünüz. Bu dili oluşturan da ev sahibidir. Onun ruh haline göre şekillenir evin dili. Onun istediğini anlatır, onun istediği kadar açığa vurur kendini. Bazı evler vardır dışarıdan baktığınız zaman pek ne olduğunu çözemezsiniz ama içeri girip baktığınızda içerisi cıvıl cıvıldır. Bu kişiler iç dünyalarını herkese açmak istemeyen kişilerdir, bu yüzden evlerinin de asıl halini saklamak için dış yüzeyi bir paravan olarak kullanırlar. Tıpkı kendi hayatlarında yaptıkları gibi.
 



Örneğim mutfak, kişi ne kadar temiz çalışıyorsa mutfakta kendi özel hayatında da o derece düzenli ve tertiplidir. İç dünyalarının yansımaları zaten o kişilerin hareketlerini şekillendirir. Bu yüzden bir evin mutfağına bakıp bir kadının ne derece tertipli olduğunu görebilirsiniz. Aslında kadınlar için mutfak bir mabet görevinde olduğu için kadınlar hakkında oradan doğru malumatlar edinmek pek mümkün olmaz. Bunun yerine banyoları bir ihtimal daha doğru bir kaynak olabilir. Ama bir ihtimal... Yalnız yaşayan bir erkeği tanımak için odasına bakmanız yeterlidir bence. Çünkü diğer odaları nezaketen toplayan erkekler iş kendi odalarına geldi mi gerçek yüzlerini ortaya çıkarırlar. Dağınık mı toplu mu
orada belli ederler kendilerini.

Mesela banyo kadınlar için önemlidir. Orada güzelleşir, orada ağlar, orada bir bir silerler makyajlarını. Ben banyomu düzerken Evidea yardımı aldım. Çok güzel seçenekleri ve fiyatları vardı. Tek başına yaşayan bir kız veya erkek için özgür desen veya modelin yanında fiyat da çok önemlidir. Bu bildiğim için ev dekorasyon alışverişimi Evidea'dan hallettim ve hiç pişman olmadım. Şimdi sıra kuzenlerimde, onlara da aynısını önereceğim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder