19 Nisan 2014 Cumartesi

Dekorasyonda Duvar Kağıdı Kullanımı

Siz de birçokları gibi badana boya yaptırmaya üşeniyorsanız, ya da bu badana işi gözünüzde çok büyüyorsa sakın karamsarlığa kapılmayın. Duvar kağıdı ile kaplayın duvarlarınızı gitsin. (:

Bakmayın böyle kolay söylendiğinde, bu iş de aslında en az badana yaptırmak kadar zor aslında ama, çıkan sonuç bana kalırsa her zaman tatmin edici oluyor. Duvarlarda renk kullanımları önemli evet, ama renk kullanımlarıyla birlikte hareketliliği de önemli. Koyu bir renk nasıl ki motivasyonunuzu düşürüyor ve bunun karşısında açık renkli bir duvar kendinizi daha iyi daha rahat daha huzurlu hissetmenizi sağlıyorsa, duvar kağıtları da –elbette ki seçeceğiniz model de önemli ama- adeta insanın içini neşeyle dolduruyor.



Badana yaptırıp tek bir renkle duvarlarınızı sınırlamaktansa, duvar kağıdı kullanarak duvarlarınızı hem hareketlendirebilir hem de aslına bakarsanız temizliğini de kolaylaştırırsınız. Her duvar kağıdı türünde olmasa da duvar kağıtlarının badana karşısındaki en büyük artısı kolay temizlenebilmesi. Yemek mi sıçradı, ya da zaman içinde kirlendi mi, alın elinize bir bez, belki biraz deterjan ya da benzeri bir temizlik ürünü, silin gitsin. Tabi bezin çok ıslak ya da çok sıcak olmamasına da dikkat etmeniz gerekiyor, aksi halde duvar kağıdı kabarabilir.




Ama yok ben duvar kağıdıyla uğraşamam diyorsanız da, duvar sticker modelleriyle de duvarınıza hareket getirebilir ve estetik bir görünümü yakalayabilirsiniz. Hatta duvar sticker ürünlerini hem duvarlarınızda hem de -gözü yormaması açısından- daha az motifli duvar kağıdınızın üzerine de yapıştırabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder