3 Nisan 2014 Perşembe

Fenerbahçe İle Spotify Düeti


Bu haftasonu çok büyük bir maç var. Fenerbahçe şampiyonluk yolunda ilerlerken biraz geride kalan Galatasaray’a konuk olacak. Moral olarak biraz kötü durumda olan Galatasaray’ın nasıl bir performans göstereceğini çok merak ediyorum. Fenerbahçe muhtemelen yine aynı futbolu oynayacaktır diye tahmin ediyorum. Özellikle forvet hattında bulunan Emenike ve Sow her zamanki gibi yine Fenerbahçe’nin en büyük silahları.


Ama derbi tabi bu sonuç hiç belli olmaz. Berabere de bitebilir, farklı kazanan da çıkabilir. Fenerbahçe kulübü derbi öncesinde ilginç bir anlaşmaya imza attı. Dünyaca ünlü Spotify müzik sitesi ile özel bir anlaşma imzalayan Fenerbahçe taraftarlarına bu haberi bugün duyurdu. Artık Fenerbahçe şarkıları ve marşlarını da yayınlayan sitede taraftarlar özellikle futbolcuların müzik listelerini görebilecek. Yani en sevdiğiniz futbolcu Volkan ise Volkan’ın paylaştığı listeyi sizler de dinleyebileceksiniz. Derbiye özel tezahüratları da barındıran sitede zaten  20 milyondan fazla müzik var. Yani normal şartlarda da girip müziğinizi rahat rahat dinleyebileceğiniz bir platform.

İlerleyen zamanlarda diğer branşlardan sporcuların da listeleri açıklanacakmış. Basketbol, voleybol takımının yıldızlarının da müzik zevklerini görebilmek adına çok güzel bir haber. Derbiye hazırlanan listede ise şu şarkılar yer alıyor:

Bir tek sana tutuldu bu kalpler
Bitmez tükenmez aşkımız
Fenerbahçe olmadan hayat çekilmez
Haydi sen de gel katıl bize
İnandık size bu sene
Şampiyonluk geliyor inan
Sensiz hayat bir işkence

Ver Lefter’e yaz deftere

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder