16 Eylül 2013 Pazartesi

Temiz ve Konforlu Banyolar


Eviminiz stlini kendi yaşam tarzımıza ve zevkimize göre yaratırız. Çünkü iş yorgunluğu, eğlence sonrası, üzgünken gibi nedenler ile bazen yalnız kalmaya ihtiyacımız olur. Sevdiğimiz evimizde rahatlayıp, kendimize gelir adeta enerji depolar, kendimizi şarj ederiz. Evin en önemli kısımları muhakkak ki yatak odası ve banyodur. Temizlik ve konforu içeren evin bu kısımları, insanın kendini iyi hissetmesi için ne önemli yerlerdir. Bu nedenle dikkat ederseniz evin en özenle yerleştirilen kısımlarıdır. Her ikisi de kişinin özel alanıdır. Ve insan en çok kendine özen gösterir. Banyonun çeşitleri ve banyo modelleri bu nedenle en çok ilgi alanı olan mobilyalara arasındadır. Aynanın içine gireceği banyo dolabı da renkleri konusunda üzerinde titizlikle durulan konulardandır.


Altlı üstlü, gömme şeklinde dolaplar tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak türdendir. Eğer, diş macunu, diş fırçası, tarak gibi eşyalarınızı tezgahın üzerinde görmek istemiyorsanız boydan boya olan alt üst boy dolaplardan tercih etmelisiniz. İstediğiniz renk ve modelde bulabileceğiniz banyo dolapları kimi zaman musluklara uygun olarak pirinç rengine uygun, ya da metale uygun beyaz olabilmektedir. Ahşap görüntüsü ile nostaljik ve retro görüntü veren banyo dolabı bulmanız da mümkündür.



Banyo küvetinizin hemen yanı başına boydan bir banyo dolabı koyarak istediğiniz an kolayca ulaşabileceğiniz banyo dolabı da oldukça kullanışlı olacaktır. Ufak banyolarınız  var ise yer dediniz sürekli sizin için sorun teşkil edebilir. Fakat küçük banyolar için de tek kapılı boydan banyo dolapları alıp ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder