3 Eylül 2013 Salı

Yaz Aylarında Klima

Yaz aylarında evlerimizde en çok ihtiyaç duyduğumuz şeylerden bir tanesi de klima oluyor. Sıcak yaz aylarında evlerimizi serinleten, soğuk kış günlerinde ise ısıtan klimalar, yaz - kış kullanılan gerekli elektronik aletlerdendir. Klimalar teknolojik gelişmeler sayesinde çok gelişmiş ve tamamen sağlıklı bir hale gelmiştir. İyonizerli, A enerji sınıfı pek çok klima Evidea'da bulunmaktadır. Klima fiyatları özellikle yaz aylarında artış göstermektedir.

Klima


 Evidea'da her zaman uygun fiyatlı ve kaliteli klima modelleri bulunmaktadır. Klima çeşitleri içerisinde Airfel Green 12.000 Btu/h Duvar Tipi Klima (A Enerji Sınıfı) Evidea klimaları arasında oldukça dikkat çeken bir modeldir. Bu model ısıtma, soğutma, ne alma gibi fonksiyonları otomatik olarak da gerçekleştirmektedir. 4 farklı fan hızı, uyku fonksiyonu ve zamanlayıcı da bulunan Airfel Green 12.000 Btu/h Duvar Tipi Klima (A Enerji Sınıfı) modeli, uygun fiyatı ile de dikkat çekiyor.

Klima Fiyatları


Bir arkadaşımın tavsiyesi ile keşfettiğim Evidea isimli online alışveriş sitesi birbirinden güzel ürünleri beğenimi kazandı. Hiç düşünmeden klima siparişimizi Evidea online alışveriş sitesinden verdik. 7 iş günü içerisinde siparişimiz evimize kadar geldi. Montaj hizmetleri ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Yani siparişiniz hem kapınıza kadar geliyor hem de ücretsiz olarak kuruluyor. Kurulum Evidea'ya ait değil üretici firma gelip kuruyor. Ayrıca Airfel Green 12.000 Btu/h Duvar Tipi Klima (A Enerji Sınıfı) modelinin 2 yıl da garantisi bulunmaktadır. İstediğiniz klima modellerini Evidea'da bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder