7 Mart 2013 Perşembe

Banyo Dekorasyonu

Suyu daha görür görmez ruh görmüş gibi kaçan kedileri ömrü hayatım boyunca hiç anlayamadım. Ne kaçarsın bre gavur? Oranı buranı yalamakla ne kadar temizleneceğini sanırsın bre kafir! Savulun Malkoç kızı geliyor! Konstantin ile karşılaşmış gibi hissettim kendimi, halbuki alt tarafı birkaç milyar pisicik.

Ben suyu çok severim. Aynı zamanda su kaynaklarının tükenmesinden tırstığım için tasarruflu kullanmak konusunda irademi de zorlarım. Ama işte o ılımancık suya alışınca insanın banyodan çıkası gelmiyor. Zaten banyo dekorasyonu güzelse insanın her türlü çıkası gelmez ya neyse. Evin salonu ve yatak odasını dekore ederken nasıl da özene bezene seçeriz her parçayı; kıyı kıyıveririz paracıklara hiç acımayız. Ama banyo öyle mi ya? Bizi pür-i pak eyleyen bu kutsal mekanlara da aynı özeni gösterelim arkadaşlar; çok rica ediyorum bak! Banyo olmasa salgıladığın terin kokusu yüzünden etrafında kimsecikler kalmazdı bir kere; dişlerin sarının tonları arasında yaptığı geçişlere doyduktan sonra siyaha doğru yol alırdı, naber!



Şık tasarımı ile emektar bir banyo dolabı



İş bu yazı, banyoya hak ettiği değerin verilmesi amacı ile yazılmakta olup, banyo dekorasyonunda her şeyi içine alıp derli toplu bir görünüm yaratması sayesinde öncü bir misyon edinen banyo dolabına ithaf edilmiştir. Bir banyo dolabı, evin tüm fertlerinin kişisel havlu ve bornozlarını, misafirler için yedekte tutulan havlu ve bornozları, her türlü sabun, diş macunu, diş fırçası, tuvalet kağıdı, deterjan, yumuşatıcı, yer temizleyici, oda spreyi, şampuan, saç kremi, traş bıçağı, epilasyon cihazı, leke çıkarıcı, losyon, krem ve hatta makyaj malzemelerini bünyesinde bir arada barındıracak kadar yüce gönüllü ve mütevazı olması ile örnek alınması gereken bir karaktere sahiptir.


Herkesi bir arada tutan, yufka yürekli, aile büyüğü banyo dolabı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder