11 Mart 2013 Pazartesi

Banyo Tekstili

"Banyo tekstili de ne yahu?" mu dediniz? Duyamadım efendim, tekrarlayın lütfen.
Elbette olur. Kendin bir güzel giyinip kuşanıyorsun, ev tekstili adı altında dünyanın çarşafını nevresim takımını yatak örtüsünü de satın alıyorsun; ama iş, sevgili biricik banyona gelince mi farklılaşıyor? Hayır elbette. Banyo tekstili deyince aklımıza neler gelmeli dersen şöyle bir cevap verebilirim; banyo paspası, banyo perdesi, banyo halısı ve klozet takımları.




Aman canım banyo tekstili ürünleri de neymiş almasam da olur diyorsanız tekrar düşünmenizi tavsiye ederim. Zira bakınız şu çift taraflı banyo perdesi, ne kadar da estetik bir görünüme sahip. Banyo dekorasyonu konusunda tamamlayıcı bir etki yarattığı aşikar. Modern çizgilere sahip bu banyo perdesi hem duş sırasında etrafın ıslanmasını önleyecek hem de banyonuzda şık bir hava yaratacak.




Banyonuzdaki dekorasyonu yenilemek için, kullandığınız paspası yenilemek bile yeterli olacak. Eğer banyoyu kırıp döküp baştan yapılandıracak kadar büyük bir bütçeniz yoksa, hatta ayırabileceğiniz miktar 30 TL civarında ise, alacağınız yeni bir banyo paspası yeni bir görünüm yaratmada oldukça etkili olacak. Fuşya tonlarındaki bu parça, cıvıltılı rengi ile ferah ve neşeli bir banyoya sahip olmanızı sağlayacak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder