22 Mart 2013 Cuma

Banyonuzun Olmazsa Olmazları

Bir banyoda neler olması gerekir diye düşündük ve ilginç sonuçlar elde ettik. Bu sonuçları sizinle paylaşmadan olmaz elbette. İsterseniz gelin bir bakalım banyomuzda neler olabilir? Banyonun birinci elemanı banyoyu yapacağımız yerdir. Banyoyu yapacağımız yer ise değişkenlik göstermektedir. Küvet, duşa kabin ve jakuzi en çok bilinen banyo yapma yerleri. Son dönemde özellikle duşa kabinler fazlasıyla kullanılıyor ve de çeşitlenmiş durumda. Masaj yapan, müzik dinleyebileceğiniz panellerin olduğu duşa kabinlere kadar değişik boyutlarda bulmanız mümkün. Keyfinize fazlaca düşkünseniz, bunun adı da jakuzidir. Jakuzi lafını duyunca bile insana bir rahatlık gelir. Masaj yapmasıyla ünlü jakuziler banyolara da şık dokunuşlar sağlar.

Banyoda dikkat edilmesi gereken bir detay da klimadır. Banyonuza klima koymak isterseniz bu konuda çok dikkatli olmanız gerekmektedir. Özellikle klima kullanım şekli bir hayli önemlidir. Yaz aylarında banyoda sıcaktan bunaldığınız zaman klimanızın soğuk bölümünü kullanmamalısınız. Yazın ortasında hasta olmanıza neden olabilir. Banyoya ısınma amaçlı klima alınacaksa da kaliteli bir şey alınmalıdır. Klima fiyatları konusunda araştırma yaparak da bütçenize uygun olanı bulabilirsiniz.


Banyoların olmazsa olmazı birbirinden şık ve güzel seramik döşemeleridir.Seramik kaplamalar tek başına kullanılmasa da olur. Farklı bir detay olarak banyolarınıza kanvas tablo asabilirsiniz. Böylelikle klasik banyo formatından kurtulabilirsiniz. Banyonuza yeni bir soluk kazandırmak için sudan ve buhardan etkilenmeyen kanvas tablo seçimi yapmalısınız. Banyonuza bahar ışıltısını kanvas tablo çeşitleriyle yansıtabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder