30 Mart 2013 Cumartesi

Banyo Dolabı Deyip Geçmemek Lazım..


Ev dekorasyonu alanında yaşanan gelişmelerden banyo tekstil ürünleri de nasibini aldı. Banyonuza yapacağınız ufak sihirli dokunuşlar, evinize estetik olarak değer kazandıracaktır. Size bu konuda yardımcı olabilecek ürünlerin başında banyo dolabı gelir. Mobilyaların yanı sıra birbirinden şık klozet takımları, banyo setleri, havlular ve bornoz takımları gibi tekstil ürünlerinde yer verebilirsiniz.







Bu şık kırmızı banyo seti, sadeliği seven hanımların hoşuna gidecektir. Tek renk olan ve üzerinde desen bulunmayan ürün, dikkat çekici bir renge sahiptir. Bu set; tuvalet fırçası, sıvı sabunluk, katı sabunluk, diş fırçalık ve çöp kovası olmak üzere beş parçadan oluşuyor. Kırmızı ya da beyaz rengin ağırlıklık olduğu bir banyonuz varsa, ona  harika bir görünüm kazandırabilirsiniz.


Tekstil ürünlerinin dışında banyonuzun olmazsa olmaz parçalarından biri de banyo dolabıdır. Ürünü seçerken, onun ergonomik tasarımlı ve ekonomik olmasına özen gösterilmektedir. Banyonuzun alanı dar ise onun ebatlarına göre tercihler yapılır. Bu görmüş olduğunuz iki kapılı ve bir çekmeceli dolap, havlularınızı koymanız için ideal. Bu modelin istediğiniz renklerini de bulabilirsiniz. 

Banyonuza canlılık katacak, farklı türdeki birçok ürünle duş almak artık daha keyifli bir hale gelecek. Ayna, musluk bataryaları gibi ek banyo ürünlerinde de çok başarılı tasarımlara yer verilmiştir. İhtiyacınız olan ürünler, uygun fiyatlara sunuluyor. Banyolarınızı güzelleştirip, geçirdiğiniz vakti daha kaliteli bir hale getirmeye ne dersiniz ?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder